ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - 3

19-9-14

Ολοκληρώνουμε σήμερα τη δημοσίευση του τρίτου και τελευταίου μέρους της ενδιαφέρουσας αναφοράς, που αφορά τους βιολογικούς μηχανισμούς υποβάθμισης των τροφίμων. Το θέμα αυτό απασχολεί όλους τους διαχειριστές τροφίμων, είτε ασχολούνται με την παραγωγή τους, είτε την εμπορία ή την εφοδιαστική τους αλυσίδα (ψυχρή αποθήκευση και μεταφορά). Η αναφορά είναι γραμμένη ειδικά για επαγγελματική επιμόρφωση με απλό τρόπο και απευθύνεται σε στελέχη κάθε επιπέδου. Παραμείνατε σε επαφή με τη σελίδα μας, για να δείτε και άλλες ενδιαφέρουσες αναφορές γύρω από την αλυσίδα της ψύξης.

Δείτε εδώ το τελευταίο μέρος :  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - 3.pdf