26-5-17

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ή μέθοδος διατήρησης τροφίμων με κατάψυξη αναφέρεται σαν η ευγενέστερη μέθοδος, αφού αν γίνεται σωστά διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νωπού τροφίμου. Πως πρέπει όμως να γίνεται η κατάψυξη για να ισχύει αυτό; Γιατί είναι συχνό φαινόμενο, όταν καταναλώνουμε κατεψυγμένα τρόφιμα να παρατηρούμε αισθητές υποβαθμίσεις; Τι πρέπει να γνωρίζουν οι διαχειριστές και καταναλωτές τροφίμων; Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε νωπά τρόφιμα στην απλή κατάψυξη του σπιτιού μας; Δείτε τις απαντήσεις: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.pdf