Σκοπός

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι η διάχυση της γνώσης γύρω από θέματα Ψυκτικής Αλυσίδας. Το αντικείμενο αφορά τεχνικά θέματα Βιομηχανικής Ψύξης, καθώς και θέματα Τεχνολογίας Τροφίμων και «Ψυχρών Logistics». Προσφέρεται ελεύθερο γνωστικό υλικό στις ενότητες Νέα και Ελεύθερα Άρθρα, ενώ στους κατόχους του Κώδικα Ψυκτικής Αλυσίδας προσφέρεται πρόσβαση στην ON-LINE Βιβλιοθήκη Cryologic.

Υλικό γνώσης που πωλείται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το εξής :

  • Κώδικας Ψυκτικής Αλυσίδας . Πρόκειται για μια προσεγμένη επιλογή θεματικών ενοτήτων γύρω από την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα, που αφορούν τεχνικά, διαδικαστικά και οικονομικά θέματα. Το υλικό ενημερώνεται συνέχεια. Η πώληση γίνεται με αντικαταβολή Κούριερ. Οι κάτοχοι του  Κώδικα  έχουν δωρεάν πρόσβαση  στην ON-LINE βιβλιοθήκη Cryologic.
  • Εγχειρίδια Cryologic. Πρόκειται για περιεκτικά εγχειρίδια σε ποικίλα θέματα Βιομηχανικής Ψύξης, Τεχνολογίας Τροφίμων και Ψυχρών Logistics. Η πώληση γίνεται με αντικαταβολή Κούριερ.
  • Ειδικά Θέματα Ψύξης "Cryologic". Εδώ θα βρείτε εξειδικευμένες θεματικές ενότητες, γύρω από ζωτικά θέματα Βιομηχανικής Ψύξης, Τεχνολογίας Τροφίμων και διαδικασιών Logistics. Η πώληση γίνεται με αντικαταβολή Κούριερ.
  • Ηλεκτρονική Εκπαίδευση Cryologic. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε έτοιμες παρουσιάσεις, ειδικά επεξεργασμένες ώστε να είναι κατανοητές χωρίς φυσική παρουσία. Συχνά η παρουσίαση συνοδεύεται από βοηθητικό υλικό, όπως πίνακες και λογιστικά φύλλα. Η πώληση γίνεται με αντικαταβολή Κούριερ.

Για την εξυπηρέτηση του σκοπού της, η Cryologic διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια Ψυκτικής Αλυσίδας, τα οποία γνωστοποιούνται στο κοινό μέσα από την ενότητα «Σεμινάρια Cryologic».  Επίσης, προσφέρει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καθώς και Οικονομικής Απόδοσης επιχειρήσεων 3PL.

Η επιμέλεια αυτής της σελίδας και του υλικού της ανήκει στο κ. Νίκο Χαριτωνίδη.